Kontakt din nærmeste Lena Maskin avdeling

 

Personvernerklæring for Lena Maskin AS

Behandlingsansvarlig
Trond Arne Bredesen, Daglig leder i Lena Maskin AS, behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger, bekrefter herved at selskapet har oppdatert sine personvernrutiner og prosedyrer i henhold til personopplysningsloven og forordningen (GDPR) som trådt i kraft i Norge 20.07.2018.

General Data Protection Regulation (GDPR) er en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av personopplysninger i Den Europeiske Union / EØS område

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: 

(Firma)navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, organisasjonsnummer, kjøps og betalingshistorikk.

Når du ønsker å bli kontaktet av en av våre medarbeidere og fyller ut kontaktskjema på internett blir opplysningene du legger inn: (Firma)navn, telefonnummer, e-postadresse og beskjed til oss videresendt til vedkommende avdeling. Etter du hat fått beskjed fra oss, slettes opplysningene.

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene dine for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp i butikk eller service i verksted.

Vi benytter kjøpshistorikk og til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøps eller service avtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6.1(b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kundeforhold. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6.1(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6.1(a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp i butikk eller service i verksted.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres kun nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Dette kan for eksempel være et transportselskap som skal levere varene du har kjøpt hos oss eller et bedrift som kan, etter avtale med oss, installere og bruksklar gjøre ditt kjøp. Kontaktperson på hver enkel avdeling i Lena Maskin kan informere deg om hvilken tredjeparter som brukes.

Sletting av personopplysninger
Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp i butikk eller service i verksted lagres i vårt ERP system i 10 år. Papirdokumenter vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke til av vi lagrer dine opplysninger, forutsatt at vi ikke har lovlige grunnlag til videre behandling av opplysningene.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og elektronisk adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes til følgende adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lena Maskin AS
Valsetvegen 11
2850 Lena